arrangementer

Nyheter

Nytt merke |Modell for kvalitetsproduksjon, ONE&ONE Furniture leder den nye trenden

ONE&ONE familiehjem

Leder i Kinas eksklusive boliginnredningsmarked i tykt skinn
Leder trenden i møbelindustrien

EN&EN

Selskapet startet med tykke skinnsofaer, og i kraft av originalt design og unikt håndverk utvidet markedet raskt over hele landet, og drev salget av hele serien med møbler som «tykk dyd og lykke», «godhet er som vann» og «høye fjell og rennende vann», og har blitt dypt elsket av forbrukere over hele landet.Per nå er det over 400 ONE&ONE-butikker over hele landet.

Som et ledende merkevare for boliginnredning ble ONE&ONE etablert i 1989, og spesialiserer seg på produksjon av eksklusive møbler med fokus på å kombinere håndverk og design.Med 35 års erfaring i møbelindustrien, er vi dedikert til å skape produkter med oppfinnsomhet.

01

I 35 år har vårt fokus vært på forskning og utvikling.Kvalitet er vår høyeste prioritet.

I dagens verden legger et økende antall forbrukere mer vekt på produktenes kvalitet og reelle verdi.Forbrukere sammenligner nøye styrkene og svakhetene til forskjellige merker og produkter, utfører grundige undersøkelser og analyser før de foretar et kjøp for å sikre at varene de kjøper virkelig oppfyller deres behov og forventninger.Denne trenden indikerer at forbrukernes holdninger til shopping gradvis endrer seg, med større vekt på kvalitetskonsum.

Med sine høykvalitets produktstandarder, skiller ONE&ONE Home seg, som et familieorientert merke, ut i denne konkurransetiden og har gradvis blitt det beste valget for kvalitetshusbruk i folks sinn.

Som et selskap som har spesialisert seg på boliginnredningsindustrien i over 30 år, har ONE&ONE
Family Home har alltid fulgt prinsippet om «kvalitet først», i håp om at forbrukere kan føle seg mer komfortable under produktkjøpsprosessen.Derfor ser ONE&ONE på kvalitet som livsnerven i selskapet, fra valg av råvarer til kontroll av produksjonsprosesser, og strenge kvalitetskontroller.Hvert trinn er omhyggelig utformet.

Enten det er å integrere praktisk med sans for design, tolke den nye estetikken til minimalisme i møbler til hjemmet, lede nye trender ved å utfordre grensene for håndverk med bruk av 6 mm tykt ekte skinn, eller å dykke ned i ånden til "oppfinnsomt håndverk" i hjemmeinnredning med det originale "håndsydde håndverket" og "fancy skinnstrimler", opprettholder ONE&ONE konsekvent en streben etter fortreffelighet, med sikte på å gi forbrukere en høyere kvalitet på hjemmet.

ONE&ONE fokuserer ikke bare på produktkvalitet, men tar også hensyn til forbrukernes faktiske behov.Vi forstår dypt at forbrukernes streben etter kvalitet ikke er statisk, men i stadig utvikling med tidens endringer.Derfor fortsetter ONE&ONE å øke forsknings- og utviklingsinvesteringene, forbedre produktkvaliteten og funksjonaliteten, aktivt introdusere avansert produksjonsutstyr og teknologi, forbedre produksjonseffektiviteten, sikre at produktene holder høy kvalitet samtidig som de opprettholder et rimelig prisnivå, slik at flere mennesker kan nyte høy- kvalitetsinnredning til hjemmet.

02

Leder kontinuerlig trenden innen boliginnredningsbransjen.

Med de skiftende tidene er boligdesignindustrien også på randen av transformasjon.Som et ledende merkevare for boliginnredning vil ONE&ONE fortsette å utvikle seg mot naturlige, teknologiske, funksjonelle og personlig tilpassede originale design i 2024.

I 2024 vil ONE&ONE fortsette å lede trenden med ny mote, enten det er miljøvennlig design, intelligent livsstil, multifunksjonell romoppsett eller personlig stil, ONE&ONE Home vil presentere dem én etter én.


Innleggstid: Feb-07-2024